Header

Zakelijk manager/marketeer

OneWorld is in 2,5 jaar uitgegroeid tot hét crossmediale platform op het gebied van duurzaamheid en globalisering. Vanaf 2015 verandert de financiering van kenniscentrum NCDO, waar OneWorld deel van uitmaakt. Binnen enkele jaren wil OneWorld uitgroeien tot een bruisende sociale onderneming met inkomsten uit het magazine, de website en events, en bijdragen van sponsors en partners bij overheden en in maatschappelijke sectoren. De nieuwe zakelijk manager/marketeer vervult daarbij een cruciale rol.

OneWorld gaat ondernemen. Om onze ambities te realiseren zoeken we een gedreven
Zakelijk manager/marketeer (m/v)
(38 uur per week)
Je taken
Je ziet en benut kansen. Je bindt  partners aan OneWorld en helpt het merk OneWorld te versterken. Je verzorgt het zakelijk management van OneWorld. Je ontwikkelt een uitgeefplan en zorgt in nauwe samenwerking met in- en externe partijen voor de realisatie van marketingdoelstellingen. Je rapporteert aan de uitgever/hoofdredacteur en stuurt een marketingmedewerker aan. 
Wat vragen we
Je bent een strateeg die  de brug kan slaan naar toekomstige partners, maar ook volledig thuis is in de (online) marketing. Ondernemingszin en maatschappelijke gedrevenheid gaan bij jou als vanzelf samen. Je hebt een ruime ervaring met marketing en sales en zakelijk management in de multimediale uitgeverij. Een inhoudelijke klik met OneWorld – dat staat voor verbondenheid tussen alle wereldbewoners – is essentieel. 
Ons aanbod
NCDO biedt je een uitdagende functie in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden tot professionele ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto salaris in schaal 12 bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal  € 4.163, - en maximaal € 5.354, - per maand exclusief vakantiegeld op basis van een 38-urige werkweek. NCDO biedt je een tijdelijk contract voor één jaar.
Solliciteren
Wil je solliciteren? Stuur ons dan uiterlijk zondag 17 augustus a.s. je brief met CV via het sollicitatieformulier op NCDO.nl onder vermelding van het vacaturenummer
2014-03.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Hans Pieck, hoofd P&O, via 020 568 8780. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen gesteld worden aan Hans Ariëns, uitgever/hoofdredacteur  (020- 568 2057).
De brievenselectie vindt plaats op 18 augustus.