Header

HUOLTOTEKNIKKO

Sandvik Mining and Construction Finland Oy hakee
Huoltoteknikkoa
Sandvik Mining and Construction Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja palveluita suomalaisille rakennus- ja kaivosteollisuusasiakkaille. Tuotetarjontaan kuuluvat materiaalinkäsittely-, louhinta-, murskaus-, lastaus- ja kaivonporauslaitteet sekä porakalusto- ja tienhoitotuotteet. Palvelutarjonta kattaa huollon, koulutuksen sekä kulutus- ja varaosapalvelun. Haemme nyt aktiivista ja ammattitaitoista huoltoteknikkoa Tornion toimipaikan alaisuuteen.

Keskeiset tehtävät
Tehtäviisi kuuluvat kaivoskoneiden kunnossapito ja tekninen ongelmaratkaisu. Vastaat Sandvik Mining and Construction Finland Oy:n tuotetarjontaan kuuluvien pora- ja lastauslaitteiden huolloista, korjauksista ja tarvittaessa asiakaskoulutuksista. Sijoitut työskentelemään pääasiassa huoltoteknikkona asiakaskaivoksillamme Pohjois-Suomessa. Työ on itsenäistä ja vaatii vahvaa asiakaspalveluasennetta.
Odotamme sinulta
tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. raskaskone-, automaatio-, mekaanisen tai sähköasentaja - teknikko). Sinulla on työkokemusta liikkuvan kaluston kunnossapidosta. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta, hyviä it- ja vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi sekä olet avoin ja joustava työn sisällön suhteen.
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.
Lisätietoja/yhteydenotot
Jarkko Dahl, huollon työnjohtaja, p. 040 714 9398 ja Timo Moilanen, huoltopäällikkö, p. 040 736 2270.
Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44 444.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.8.2015 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/careers.
Työpaikan tunnus on 340303.
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2014 konserni työllisti
47 000 henkilöä ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 130 maassa.
Deadline: 24 Aug
Job-ID: 340303