Header

Corporate Partnerships Officer/Global Account Manager

Plan. Girls first
Plan is een internationale kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke kansen en rechten voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde kansen en rechten krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.
Plan doet dit door projecten in 50 ontwikkelingslanden in Afrika, Azie en Latijns Amerika die de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes.
Voor de afdeling Institutional & Corporate Partnerships van Plan Nederland zijn wij op zoek naar een parttime (32uur)
Corporate Partnerships Officer/Global Account Manager
Voor een periode van 9 maanden, ivm vervanging zwangerschapsverlof
Plaats in de organisatie
Je legt verantwoording af en rapporteert aan de manager Institutional & Corporate Partnerships (ICP). Voor de GAM ben je lid van het internationale Global Partnerships Team, onder leiding van Head of Global Partnerships Support Plan International.
Doel van de functie
Als Corporate Partnership Officer/Global Accountmanager werk je in een team samen aan werving en behoud van corporate partners. Ook draag je bij aan het positioneren van Plan als partner voor samenwerking met het bedrijfsleven.
Als Global Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van een specifieke corporate partner van Plan International, zowel in de Nederlandse markt als wereldwijd.
Resultaatgebieden
1. Sales en Acquisitie
2. Accountmanagement/relatiebeheer
Specifiek voor Global Account Manager
3. Account management van 1 Global Corporate Account van Plan International
4. Ontwikkeling en Innovatie
Taken
Je vertegenwoordigt Plan International en bent de eerste contactpersoon voor onze Global Partner. Je bent verantwoordelijk voor de samenwerkingsrelatie met deze specifieke Global Partner en coordineert, ondersteunt en ontwikkelt relatiebeheer tussen kantoren van Plan International en Accenture wereldwijd.
Je beheert bestaande projecten en ontwikkelt nieuwe projectvoorstellen voor het Accenture Global Giving Fund. De projecten sluiten aan bij Plan Nederlands programma strategie.
Samen met Plan kantoren wereldwijd ontwikkel en ondersteun je in communicatieplannen omtrent de samenwerking van Plan International en Accenture.
Je coordineert de pro-deo inzet van Accenture (ADP) bij Plan kantoren wereldwijd.
Je neemt deel aan het Global Partnerships Team van Plan International
Kennis en ervaring
Afgeronde HBO of academische opleiding
Aantoonbare klant-/service gerichtheid
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in internationaal accountmanagement in het bedrijfsleven
Representatief, uitstekende sociale vaardigheden
Goede redactionele en communicatieve vaardigheden
Ervaring met het schrijven en presenteren van passende projectvoorstellen voor samenwerking en ondersteuning van Plan projecten in het veld.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Competenties
1. Commercieel vermogen
2. Sociabiliteit
3. Klantgerichtheid
4. Ondernemerschap
5. Kwaliteitsgericht
6. Creativiteit
7. Resultaatgericht
Persoonlijk profiel
Iemand die een proactieve, resultaatgerichte fondsenwerver en een goede netwerker is. Gesprekpartner op management niveau die strategische relaties weet op te bouwen en uit te breiden. Een teamspeler en bruggenbouwer die oog heeft voor de verschillende belangen.
Plan biedt
Een functie in een internationale werkomgeving. Je maakt deel uit van de internationale Plan organisatie. Plan biedt haar werknemers een gedegen arbeidsvoorwaardenpakket met een voor deze functie bruto maandsalaris van maximaal EU3.766,23 voor 35 uur per week, afhankelijk van achtergrond en ervaring. Plan heeft een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden binnen de functie en voor persoonlijke groei.
Ben je geinteresseerd?
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Barbara Feres, manager Institutional & Corporate Partnerships (ICP). Stuur je motivatiebrief en CV zo snel mogelijk naarvacatures@plannederland.nl ter attentie van Sharon Heimens. Wij hanteren 30 september 2014 als sluitingsdatum.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Delen in je eigen netwerk wordt wel op prijs gesteld!
Veiligheid van kinderen is voor Plan Nederland essentieel. Plan Nederland accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze wervings- en selectieprocedures.