Header

Commercieel/Sales partner Skyscrapers

Skyscrapers is het young professional label van ShareBusiness*. Met Skyscrapers bereiden wij werkzoekende jongeren op een innovatieve manier voor op de arbeidsmarkt en hun eerste nieuwe baan! De thema's Mind, Body, Soul & Society vormen hierin de rode draad. In een korte periode worden de jongeren 24/7 geschoold, getraind, gecoacht en fysiek en mentaal klaargestoomd om vervolgens bij een van onze opdrachtgevers minimaal 6 maanden aan de slag te gaan!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste young professional die de start-up Skyscrapers samen met ons een succes wil maken! Je zal met name een commerciele verantwoordelijkheid hebben en verantwoordelijk zijn voor sales en contacten met opdrachtgevers.
Ben jij creatief, in staat om deuren te openen en weet je van aanpakken? Lijkt het je leuk om in een klein team een nieuwe bedrijfstak op te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Net afgestudeerd WO
  • Communicatief sterk
  • Overtuigend
  • Ervaring in Sales
  • Ondernemend
  • Energiek
  • Zelf startend
  • Learning by doing
Standplaats: Amsterdam
Starten: Zo snel mogelijk (tijdelijk contract)
Uiterlijk reageren voor: 1 oktober
Arbeidsvoorwaarden: in overleg

Interesse? Neem dan contact op met Tim Berendsen. (06 44211977 oft.berendsen@sharebusiness.nl)
* ShareBusiness is een arbeidsbemiddeling bureau voor HBO/WO opgeleide professionals. Wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen in vaste, tijdelijke en projectmatige posities in en voor organisaties in Nederland. Daarnaast hebben we een sociaal maatschappelijke missie. De kennis en ervaring van deze Nederlandse professionals verbinden wij aan ondernemingen in ontwikkelingslanden, die deze kennis ontberen. Hiermee stimuleren wij enerzijds ondernemerschap en zelfredzaamheid in ontwikkelingslanden en stellen wij anderzijds Nederlandse professionals in de gelegenheid om, in landen als bijvoorbeeld Ethiopie, Kenia, Cambodja of India, op basis van hun kennis een substantiele bijdrage te leveren.