Header

Campagnemedewerker

'Gelukkig zijn er nog mensen die geloven in vrede en gerechtigheid. Die opkomen voor de rechten van arme of kwetsbare mensen. En ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt zich te ontplooien. Het zijn mensen die vertrouwen hebben in de kwaliteiten van anderen en doorzetten om hun doel, hun missie te bereiken.'
Mensen met een Missie zet zich in voor internationale samenwerking vanuit de katholieke missionaire traditie. Wij stellen kennis, menskracht en geld ter beschikking aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten en kansrijke gemeenschapsinitiatieven, waarin mensen zich inzetten voor gerechtigheid en vrede.
De organisatie heeft drie afdelingen (Marketing, Programma's en Financien & Bedrijfsvoering) en telt in totaal zo'n dertig medewerkers. De afdeling Marketing is primair verantwoordelijk voor fondsenwerving en communicatie. Voor deze afdeling zoeken wij een
Campagnemedewerker (0,9 fte)

Uw taken en verantwoordelijkheden
Wij zoeken een ervaren campagnemedewerker die zorgt voor de zichtbaarheid van Mensen met een Missie. Hierbij is het doel dat onze organisatie wordt gezien als partner van ontwikkelingsorganisaties en als professionele speler binnen het netwerk. Lobby- en netwerkactiviteiten liggen hieraan ten grondslag: u zorgt ervoor dat onze programma's zichtbaar zijn en blijven. U stelt uw eigen plan op, realiseert campagnes en acties en rapporteert over de resultaten.
U werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en werkt graag samen met de collega's van de afdeling Marketing om tot een optimaal resultaat te komen.
Uw profiel
* hbo-/wo-werk- en -denkniveau
* minimaal 5 jaar ervaring in het veld van ontwikkelingssamenwerking
* minimaal 3 jaar ervaring als campagnemedewerker
* kennis van het netwerk waarbinnen de organisatie opereert
* kennis van de identiteit en doelstellingen van de organisatie
* affiniteit met de identiteit en de doelstellingen van Mensen met een Missie
Uw competenties
U bent resultaatgericht, ondernemend en heeft organisatievermogen. Door uw optreden wordt Mensen met een Missie gezien als partner en professionele speler. U bent communicatief vaardig. U bent de gesprekpartner voor ons contacten. U heeft gevoel voor verhoudingen en u verliest de omgeving waarin u zich bevindt niet uit het oog bij uw netwerkactiviteiten.
Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiende en geinspireerde organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Het salaris bedraagt maximaal EU 3.929,- bruto per maand op fulltimebasis.
Reageren
Voor nadere informatie kunt u op contact opnemen met Barbara Berger, hoofd Marketing, via telefoonnummer (070) 313 67 82.
Mail uw brief met cv voor 6 oktober a.s. naar sollicitatie@mensenmeteenmissie.nl.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Mensen met een Missie
Postbus 16442
2500 BK DEN HAAG
www.mensenmeteenmissie.nl