Header

database/web beheerder en ontwikkelaar

Greenpeace Nederland zoekt een ervaren database/web beheerder en ontwikkelaar. De unit databasemanagement van de afdeling fondsenwerving is verantwoordelijk voor het beheren en analyseren van alle gegevens van onze donateurs, prospects en andere relaties. Greenpeace Nederland maakt voor haar relatiebeheer gebruik van een omvangrijke CRM applicatie, genaamd Charibase van Blackbaud. Vele partijen maken gebruik van deze database, via diverse kanalen. Binnen Greenpeace werken zo'n 25 medewerkers met Charibase. Op onze website kunnen relaties hun gegevens onderhouden, leveranciers data ontvangen en leveren, etc.
Voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en het onderhoud van de bestaande databaseprocessen zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Samen met de coordinator database, een andere collega-ontwikkelaar en de database beheerder bepaal je de richting en de inhoud van de nieuwe ontwikkelingen.
Software omgeving: SQL Server, Charibase CRM applicatie, Visual Studio.NET en diverse andere tools.
De belangrijkste taken zijn:
  • coordineren van bestandsuitwisselingen met mensen binnen en buiten GP
  • bewaken van de kwaliteit van de gegevens
  • applicatiebeheer van de database bij de servicedesk, fungeren als helpdesk voor de gebruikers
  • onderhouden en aanpassen van code-tabellen
  • ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen en rondom de CRM applicatie
  • software-aanpassingen aanbrengen, verbeteren en vernieuwen van de database om de marketingresultaten van Greenpeace Nederland te optimaliseren
  • organiseren en verrichten van systeembeheer voor de hardware van de database
  • uitbouwen van de MyGreenpeace portal en alle verwante componenten
  • onderhoud van bestaande functionaliteiten en interfaces
Wij vragen
  • affiniteit met Greenpeace en haar campagnes
  • HBO/HBO+ werk- en denkniveau
  • sterke analytische- en communicatieve vaardigheden
  • ervaring met Microsoft SQL Server, dotNET en Visual Studio, website/portal ontwikkeling, met nadruk op integratie met achterliggende databases
  • ervaring met het ontwerpen/bouwen van online uitingen zoals landingspagina's is een pre
Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de mogelijkheid van verlenging. Het gaat om een uitdagende en afwisselende functie in een omgeving met betrokken en enthousiaste collega's. Het salaris ligt, afhankelijk van je werkervaring, tussen de 2.287 en 3.657 euro bruto voltijd (40 uur). Neem voor informatie over de functie contact op met Willem-Jan de Kroon, coordinator database, tel. (020) 5249316. Achtergrondinformatie over Greenpeace Nederland vind je op www.greenpeace.nl.

Wij gaan uit van de kracht van verschillen in geaardheid en achtergrond van onze medewerkers, en streven daarom naar meer diversiteit in ons personeelsbestand.
Mail je motivatiebrief met CV uiterlijk 18 augustus 2014 o.v.v. ref.nr. 14-06 OnWen het medium waar je onze vacature vond naar werving.nl@greenpeace.org t.a.v. Erwin van Poppel, unit P&O. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, sinds kort aan het NDSM-plein 32. Wij proberen deze vacature zelf in te vullen, mocht dit niet lukken dan nemen wij graag zelf het initiatief om diensten van een bureau in te schakelen.
Een wereld die draait op schone energie, met rijke bossen en oceanen vol leven. Dat is de wereld volgens Greenpeace. We doen onderzoek, stellen misstanden aan de kaak, en overleggen met overheden en bedrijven over oplossingen. Als dat niet genoeg is, organiseren we creatieve en geweldloze acties. Greenpeace beschermt onze aarde al 40 jaar met veel succes, dankzij de inzet van vrijwilligers en de steun van onze donateurs.