Header

Programme Officer Internationale Programma's

Voor de afdeling Internationale Programma's zoekt Rutgers WPF op korte termijn een
PROGRAMME OFFICER (1,0 fte) (vacaturenummer 2014-08)
Functie-inhoud 
De Programme officer ondersteunt de Country Programme Managers bij de implementatie en aansturing van de landenprogramma's. Onder de verantwoordelijkheid van de Country Programme manager is de Programme officer betrokken bij de implementatie van de landenprogramma's (in Azie en Afrika) en de samenwerking met de daarbij betrokken partnerorganisaties. Hierbij ondersteunt de Programme officer bij de logistieke en coordinerende taken van de Country Programme Manager zowel in Nederland als in het programmaland. De Programme officer ondersteunt bij de beoordeling van rapportages, het monitoren van de tijdsplanning en deadlines voor de landenprogramma's en bij de beoordeling van projectvoorstellen (financieel en inhoudelijk). Daarnaast onderhoudt de Programme officer relaties met de partnerorganisaties en levert hij/zij een bijdrage aan het schrijven van projectvoorstellen. De specifieke taken zullen in overleg met de Country Programme Managers en Manager International Programmes vastgesteld worden.
Functie-eisen 
De functie vereist een academisch denk- en werkniveau, minimaal twee jaar kennis van en ervaring met projectmanagement, projectbudgettering en projectplanning en het werken in ontwikkelingslanden. Je hebt enige kennis van internationale ontwikkelingen op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels (Frans is een pre). Je bent bereid regelmatig voor je werk te reizen. Je kunt werken in verschillende culturele settings. Je bent resultaatgericht, kunt zelfstandig werken en bent ook een teamwerker, gericht op het behalen van gezamenlijk resultaat in goede onderlinge afstemming. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent integer in het omgaan met vertrouwelijke gegevens. Werkervaring in een van de partnerlanden (Oeganda, Kenia, Tanzania, Malawi, Pakistan, Indonesie, Bangladesh, Burundi) is een pre, evenals kennis en ervaring met nieuwe media.
Arbeidsvoorwaarden 
Het betreft een aanstelling voor de duur van het programma tot eind 2015. Voor deze functie is de CAO-GGZ van toepassing. De salariering bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring bij een 36-urige werkweek maximaal EU 2.633,- bruto per maand (FWG-schaal 54.3).
Informatie en sollicitatie 
Voor meer informatie over de functie kun je je wenden tot Lianne van Doesburg, Zakelijk Manager Internationale Programma's, bereikbaarl.vandoesburg@rutgerswpf.nl. Kijk ook op www.rutgerswpf.nl.
Je kunt uitsluitend solliciteren via een link in de betreffende vacature op onze website. Reageren voor 6 juli 2014.
Planning gesprekken 
De kennismakingsgesprekken staan gepland op 17 juli 2014.
De gesprekken voor de 2e ronde staan ingepland op 7 augustus 2014.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.