Header

Manager Staf Beheer en Service / Controller

Werk mee aan een wereld zonder aids en help soa’s bestrijden.

Met een baan bij Aids Fonds – STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland komen je talenten en maatschappelijke betrokkenheid samen. Op ons kantoor in Amsterdam
werken ruim 120 gedreven mensen.

Om leiding te geven aan de verdere professionalisering van onze bedrijfsvoering in brede zin zijn wij op zoek naar een ervaren professional met bewezen management skills voor de functie van

Manager Staf Beheer en Service / Controller
(32 of 36 uur per week)

uitdaging
De omgeving waarin wij ons bewegen is continu in beweging en dat vraagt om een organisatie die daar slagvaardig en professioneel op inspeelt. Wij zijn verantwoordelijk voor een groot aantal nationale- en internationale programma’s en projecten en spannen ons in om voldoende funding te verkrijgen uit de markt.
Door de toenemende complexiteit en onze ambitieuze plannen wordt bedrijfsvoering van nog groter belang. De manager Staf Beheer en Service speelt hierbij een bepalende rol. Hij/zij moet vooral vanuit een integrale visie financieel management, riskmanagement, HR management en ICT management naar een hoger plan trekken om de algehele professionalisering te bewerkstelligen.

De afdeling bestaat uit de onderdelen Financiën & Controlling (F&C), Personeelszaken, ICT, Faciliteiten en Evenementenbureau (F&E) en Documentatie. Voor F&C en F&E zijn coördinatoren aangesteld die de dagdagelijkse activiteiten aansturen. De manager Staf Beheer en Service vormt samen met de manager Beleid en Programma’s, de manager Marketing en Communicatie, de programmaleider Beleid en Subsidies en de twee leden van de Raad van Bestuur het MT.

taken & verantwoordelijkheden
  • Leiding geven aan de afdeling met 2 coördinatoren en circa 20 medewerkers
  • Managen van de Planning & Control cyclus van de organisatie
  • Invullen van de rol van Controller
  • Integraal sturing geven aan de professionalisering zoals uiteengezet bij ‘uitdaging’
  • Deelnemen aan MT en adviseren van en verantwoording afleggen aan de Raad van Bestuur
  • Onderhouden van contacten met relevante stakeholders
Je salaris ligt tussen de € 3.385 en € 5.513 bruto per maand bij 36 uur, exclusief 13e maand en overige marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een verlenging na een positieve beoordeling.

opleiding & talenten
  • Universitair werk- en denkniveau, bedrijfseconomisch (accountancy) en/of bedrijfskundig (controlling)
  • Minimaal 5 jaar actief geweest in een vergelijkbare functie en rol
  • Integrale visie op en bewezen ervaring met financieel management, riskmanagement, HR management en ICT management
  • Beschikken over bewezen managementvaardigheden en leiding kunnen geven aan veranderingsprocessen
  • Beschikken over een ondernemende instelling en een relevant (expertise-)netwerk
  • Beschikken over affiniteit met het werkveld waarin de organisatie zich begeeft
betrokkenheid
Werken bij Aids Fonds – STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland  betekent samen met andere professionals je talenten inzetten voor een mooi doel. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar de verschillende afdelingen erg betrokken zijn elkaars projecten en werkzaamheden. Bij gelijke geschiktheid van sollicitanten krijgt een kandidaat met hiv de voorkeur.

meer informatie?
Indien je nadere informatie wenst dan kunt je contact opnemen met Onno in ’t Veld, interim manager Staf Beheer en Service (06-15022915 / ointveld@soaaids.nl).  Of kijk op www.soaaids.n l of www.aidsfonds.nl  of www.stopaidsnow.nl  voor meer achtergrond.

meteen solliciteren?
Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen via het sturen van je sollicitatie naar de website:
http://soa-aids-nederland.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/38291
Richt je brief aan Jan de Vries, stafmedewerker personeelszaken en voeg een uitgebreid CV toe. Laat ons voor maandag 4 augustus 2014 weten waarom jij de manager bent die we zoeken. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 34.