Header

Ervaren Projectadviseur

Ervaren projectadviseur eerstelijnszorg asielzoekers

Gezondheidscentrum Asielzoekers (GC A) is een landelijk werkend gezondheidscentrum dat ervoor zorgt dat goede huisartsenzorg voor alle asielzoekers altijd dichtbij en toegankelijk is. Het primaire zorgproces staat centraal in alles wat we doen.

Wil jij hier als projectadviseur zorg een bijdrage aan leveren?

In de zorg aan asielzoekers draagt de stafafdeling zorg ertoe bij dat zorgverleners toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige zorg kunnen leveren en dat nieuwe concepten en ideeën tot ontwikkeling komen. De afdeling toetst de effecten van de GC A-koers in de praktijk. Bovendien heeft zij kennis van trends/ontwikkelingen in de zorg- en vluchtelingenketen en de geldende gezondheidswetgeving en kan hieraan nieuwe trajecten toetsen.

Op de stafafdeling zorg zijn drie projectadviseurs werkzaam. Wegens groei van de organisatie zoeken we uitbreiding. De adviseurs werken nauw samen met de klachtenfunctionaris en de projectadviseur kwaliteit. De huisartsenadviespool en het kwaliteitslab ondersteunen de afdeling vanuit de praktijk.

Als projectadviseur zorg ondersteun en adviseer je de GCA teams op locatie, de Praktijklijn (24/7 medisch callcenter) en de manager zorg. Je bent een generalist die projectmatig zelfstandig initiatieven kan initiëren en leiden. De taken vinden plaats in een dynamische omgeving met diverse stakeholders. Gelijktijdig wordt aan meerdere projecten gewerkt, waarin aandacht is voor ontwikkeling, implementatie en evaluatie. De projecten dragen bij aan de kwaliteit van zorg aan asielzoekers en zijn wisselend in aard, omvang en niveau.

Je beschikt over een HBO/academisch werk-en denkniveau met een voor het werkveld relevante opleiding (bijv. Gezondheidswetenschappen) en hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider/-adviseur in de zorg. Je hebt aantoonbaar zelfstandige werkervaring met het uitvoeren van een (deel)project. Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen, kijkt met organisatiebrede blik en bent flexibel, creatief, initiatiefrijk en stressbestendig. Je communicatie is buitengewoon helder en je bent in staat om zowel binnen als buiten de organisatie draagvlak te creëren en doortastend op te treden. Je hebt kennis van en ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties.

Kandidaten met een uitgebreide ervaring met implementatie van projecten hebben de voorkeur. GC A is in transitie naar zelforganisatie, adviseurs die bij organisaties hebben gewerkt met een soortgelijke transitie hebben een pré.

GC A biedt je een dynamische en uitdagende werkomgeving en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder ontwikkelingsmogelijkheden. De functie valt in functiegroep 10 (CAO Gezondheidscentra, min.  € 2.469,55 en max  € 3.694,31). Ons aanbod is een tijdelijk dienstverband van een jaar, voor 32 tot 36 uur per week. Afhankelijk van de duur van de projecten en nieuwe projecten, is er een verlenging van het dienstverband mogelijk. Standplaats is Wageningen.

Meer informatie en solliciteren
Wil je meer weten over GC A, kijk op www.gcasielzoekers.nl.  Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mark Raijmakers, manager zorg, tel. 088 11 22 145 (secretariaat), voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling P&O, 0317 744 073. Stuur je sollicitatie en CV uiterlijk 27 april a.s. naarpo.werving@gcasielzoekers.nl  o.v.v. projectadviseur.